Diensten

Services

Diensten

Services

fotografie

Photography

Op zoek naar een fotograaf die snel en flexibel is. Dan ben je op het juiste adres. Ik hou van creativiteit in mijn foto's en niet van het standaard plaatje. Daarnaast vind ik het mooi om emotie vast te leggen op een foto. 

Videografie

Videographer

Op zoek naar een videograaf die snel en flexibel is. Dan ben je op het juiste adres. Ik hou van creativiteit en actie in mijn video's. Daarnaast vind ik het bijzonder om een mooi verhaal vast te leggen op beeld. Iets dat je raakt als kijker.


Corperate video's, muziek video's, bruiloft video's, videoregistratie, ik ben van vele markten thuis

Content Creatie

Content Creator

De social media doe ik er ook nog wel even bij. Veel bedrijven en organisaties onderschatten de kracht van goed lopende mediaplatformen. Tegenwoordig is content online belangrijker dan ooit. Daarom is het van belang om hier veel aandacht aan te besteden.


Momenteel doe ik dit voor verschillende bedrijven en personen. De Oostkerk, Zeeuwse Concertzaal, Zeeland Jazz Festival en Café Cliché. 


Ik neem een stukje werk uit handen, waardoor ze zich op andere dingen kunnen focussen. Maar ook door mijn expertise kan ik een stukje extra geven binnen de organisatie waardoor zij beter in beeld zijn.

Ik biedt

My services contains

Creatief

In mijn werk stop ik graag veel mijn creativiteit. Hierdoor kan ik een uniek product leveren.

Flexibel

Ik ben graag flexibel en wanneer iemand mij vraagt om iets te regelen, wil ik dat snel kunnen doen.

Storytelling

Ik vertel graag verhalen in mijn beeld en video's. Er zit vaak meer achter dan gewoon een plaatje.

Joy, Gefeliciteerd! We hebben een nieuw personeellid door facebook. De vacature waar jij een advertentie van op facebook hebt gezet werkte! 

NI inspecties

INFORMATION

Information